Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

"Λάρισα-Η Πόλη που Μαθαίνει" - Σχολές Γονέων

Σας προωθούμε την ενημέρωση που είχαμε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, η οποία στο πλαίσιο, του προγράμματος «Λάρισα-Η Πόλη που Μαθαίνει», και κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες των γονέων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για τη λειτουργία Σχολών Γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σημερινό σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους.

Το πρόγραμμα είναι 12ωρης συνολικής διάρκειας (έξι 2ωρες συναντήσεις). Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή 15 έως 20 ατόμων και θα διεξάγονται το απόγευμα, ανά δεκαπενθήμερο, σε συγκεκριμένη σταθερή μέρα και ώρα.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι διευθυντές σχολείων και οι συλλόγοι γονέων και κηδεμόνων των σχολείων για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για ένταξη του σχολείου τους στο πρόγραμμα. Οι τελικές λίστες με τα ονόματα των ενδιαφερόμενων γονέων να προωθηθούν στα στελέχη του Δήμου (Τηλέφωνο: 2410-680215,Μπαξεβάνου Σταυρούλα, 2410661551-Βίκυ Λέντζα, 2410680242-Νημά Βάσια,Fax : 2410-680247 ), ώστε να προχωρήσουν στην επεξεργασία τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επισυνάπτονται η επιστολή από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η σχετική Αίτηση.

Ενημερωτικό για Σχολές Γονέων

Αίτηση Συμμετοχής σε Σχολή Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.